Prima pagină » Activitati » O viață mai responsabilă

O viață mai responsabilă

Acţiunea „Milităm pentru o viaţă mai responsabilă” s-a desfăşurat în data de 09.04.2015 ( între orele 11.00 – 12.00 ) sub forma unui marş pe traseul Şcoala Gimnazială Udeşti – Postul de Poliţie Udeşti – Primăria Udeşti şi retur.

Scopul activităţii a fost de a sensibiliza comunitatea locală în vederea prevenirii şi combaterii violenţei, a consumului de droguri şi tutun.

MARS ANTIVIOLENTA- ANTIDROG UDESTI

campanie-antidrogLa acest marş au participat 53 de elevi ( din clasele V-VIII ) şi 8 cadre didactice de la Şcoala Gimnazială „Acad. H. Mihăescu” Udeşti, însoţiţi de trei agenţi de la Postul de Poliţie Udeşti şi de domnul viceprimar.

Manifestarea a debutat în faţa şcolii, de unde participanţii au plecat în marş, agitând pancarte cu mesaje ( „Udeşti – o comună nonviolentă!”; „Udeşti – o comună fără vicii!” etc. ) au purtat lozinci antiviolenţă şi antidrog.

Dorind să aibă impact şi mai puternic, elevii au împărţit baloane şi pliante cetăţenilor cu care s-au întâlnit pe traseu.

Cetăţenii comunei Udeşti au fost plăcut surprinşi de acţiunea noastră, au felicitat elevii participanţi şi ne-au oferit multe zâmbete şi aprecieri pozitive .

A consemnat prof. Victoriţa Cojocaru, Școala Gimnazială Udești