Prima pagină » Activitati » O URARE PENTRU ȚARA MEA!

O URARE PENTRU ȚARA MEA!

Marți, 29 noiembrie 2022, o zi aflată între două sărbători importante pentru noi: Ziua Bucovinei și Ziua Națională a României, cu mic cu mare ne-am adunat la Căminul Cultural „Mircea Motrici” Udești, care ne aștepta îmbrăcat de sărbătoare. Elevii coordonați de cadrele didactice au marcat importanța acestor zile printr-o activitate deosebită, cu un public numeros.

Pășind pe scenă cu emoție, cei doi prezentatori au anunțat deschiderea spectacolului. Ca invitați care au luat cuvântul au fost doamna director Popescu Oana Anda și domnul primar Cristea Ostrovan. Nerăbdători, copiii au prezentat momentele artistice cu atâta trăire și entuziasm, încât întreaga sală îi răsplătea de fiecare dată cu ropote de aplauze.

Cântecele patriotice intonate de grupuri de elevi, scenetele: „Legenda tricolorului”, „Scrisoarea a III-a” și „Miss Fata de la țară” și recitalul de poezie au evidențiat faptul că se mândresc că sunt români. Nu au lipsit nici dansurile populare: hora, bălăceana și o coregrafie pe melodia „Mare e lumea”. Părinții își priveau cu drag copiii care evoluau pe scenă și emoționați, încercau să surpindă cu camera foto cât mai multe momente, care vor deveni în timp amintiri plăcute.

Consilier educativ, Prof. Teleagă Daniela Isabela